Võistlus "Jõusaali TÄHT" on Audentes Fitness-i traditsioonilise võistlussari jõusaalis, mis hõlmab  viit võistlusala ning kestab viis kuud, novembrist märtsini. Kõikide etappide koondarvestuse võitja kuulutatakse jõusaali täheks. Üldvõitja selgitatakse välja nii meeste kui ka naiste arvestuses.

Kuidas seekord võistlused läksid?

Täpselt nagu eelmiste aladegi puhul, oli naiste tase eelmise aastaga võrreldes tugevam. Esimese koha omanik tegi lausa 49 negatiivse kaldega istesse tõusu. Eelmisel aastal piisas võiduks 31 kordusest!
Mehed tegid küll antud ala esimest korda, aga võitja tulemus 40 kordust on väga tugev sooritus, mida näitas ka kahe esimese mehe soorituse lõpp, kus haaret hoitigi viimse piirini, sest viimase korduse lõpus haare vajus lahti ning sooritus lõppes põrandal.

Kõik osalejad võtsid võistlust väga tõsiselt, positiivne on näha sedagi, et võistluseks valmistutakse ja on võetud eesmärgiks anda endast parim.

Kuidas oleks võistluseks nutikas valmistuda?

Võistlusteks annab hea ettevalmistuse juba regulaarne jõusaali külastamine, sest võistlussari koosnebki just väga mitmekülgsetest harjutustest, et kõigil oleks võimalus oma parim anda. Peale sõudmist, lõuatõmbeid ja meestele rippes jalgade tõsteid kangi puudutamisega on tulemas kükk (oma keharaskusega) ja lamades surumine (oma keharaskusega). Naistele kükk (poole keharaskusega) ja rööbaspuudel surumine (vastukaaluga pool kehakaalu).

Kes seekord võitsid ja silma paistsid?

Naiste arvestuses tuli korraliku korduste ülekaaluga võitjaks Mirjam Luhakooder, tehes 49 istesse tõusu, teisele kohale tulnud Anu Teesaar tegi 41 kordust. Eelmise aasta liider istesse tõusudes, Regina Krukovskaja, tuli sellel aastal 38 kordusega kolmandaks, kuid tähelepanuväärne on see, et eelmine aasta ta võitis etapi 31 kordusega. Naised on püüdlikult harjutanud ja trenni teinud.
Mehed seevastu tegid rippes jalgade tõsteid kangi puudutamisega esimest aastat, seega võrdlusmoment eelmise aastaga puudub. Küll aga sai taas näha maksimaalseid pingutusi ja sooritusi, kus haare vajus viimasel kordusel lahti ja lõpetatigi kordus põrandal. See näitab, et võistlema ei tulda ainult osavõtu pärast, vaid pannakse oma võimed viimase piirini proovile ja võidusoov on suur. Meeste arvestuses võitis Oleg Leštšenski 40 kordusega, teisele kohale tuli võistlussarja „Jõusaali TÄHT“ kolme ala liider Valery Zhumadilov 38 kordusega ning meeste võistlusala kolmas oli Juri Bolobajev 33 kordusega.