Võistluse marsruut lookles ümber Tartu Maratoni raja viimaste kilomeetrite ja põikas läbi ka Tõravere observatooriumist, kus võistkondadel tuli sooritada temaatiline lisaülesanne. Lisaks tavalistele põhialadele (jooks, ratas, kanuu) oli seekord kavas ka ujumisetapp.


Eliitraja liidergrupp püsis koos esimese rattaetapi, jooksuetapi ja köisraja. Teisel rattaetapil tõusis liidriks ISC Adventure Team, aga vahe jälitajatega jäi esialgu paari minuti piiresse.

Oma paremuse pani Eesti kogenuim võistkond lõpuks selgelt maksma kanuuetapil, käristades vahe konkurentidega ligi veerandtunniseks.

Randy Korb võitjavõistkonnast sõnas, et "Jõgi oli põnev - kitsas, käänuline ja paljude jõkke kukkunud puudega. Viimaste päevade vihmasajud olid ka veetaset jõudsalt kergitanud, veevool oli kiire ja kippus käänakutes kaldasse vedama. Sellistes keerulistes oludes oli ülimalt oluline kanuu takistustest mööda juhtimine, mis meil ka suurepäraselt õnnestus."

A-raja esikolmik:
1. ISC Adventure Team (Priit Ailt, Randy Korb, Urmo Alling) 4:57:45
2. Salomon Team (Karli Lambot, Rait Pallo, Alari Kannel) 5:00:45
3. Areal Team (Raul Kudre, Anti Arak, Aimar Hussar) 5:09:00

Segavõistkondade arvestuses olid parimad Kadarbiku Kanged (Heiti Hallikma, Rene Ottesson, Eveli Habakuk) ajaga 5:24:52 ja naiskondade seas ISC Team (Pilvi-Heli Vettik, Jana Kink, Maret Vaher) 6:02:23. B-raja, 170 võistkonna konkurentsis saavutas esikoha STR võistkond (Sven Luks, Andrei Gristsenko, Raivo Laanemets) ajaga 2:48:31.