Naistest võttis kindla võidu hiljuti Eesti meistrivõistlustel 10 000 m jooksus hõbeda võitnud Annika Rihma, kes ajaga 53.16,5 saavutas üldjärjestuses 29.koha. Teise ja kolmandana lõpetasid Stamina jooksjad Merill Mägi ja Liis-Grete Arro.

Võistkondadest, kuhu kuulus 3 liiget, võitis Kaitseväe Lennubaasi tiim kooseisus Meelis Piirsalu, Steven Likov ja Lauri Malsroos. Teine oli XC Sport koosseisus Ravshan Balgabaev, Siim Kauge ja Sulev Lokk. Kolmanda koha jooksis välja parim segatiim „Parim enne möödas“ kuhu kuulusid naiste võitja Annika Rihma, meeste neljas Erkki Aadli ja Alar Abram.

Kokku lõpetas Kõva Mehe Jooksu 238 jooksusõpra.

Stamina Spordiklubi ja Saunapunkti korraldatud Kõva Mehe Jooksu rada sarnanes krossijooksuga. Peamine erinevus teiste Eesti korraldatud jooksuüritustest seisnes aga rajal asetsevate erinevate looduslike ja spetsiaalselt jooksu jaoks ehitatud takistuste hulga poolest. Osalejatel tuli lisaks kuumale suveilmale osa saada ka paljudest muudest takistustest.

Nii tuli neil joosta mitu korda läbi jõe ja ületada suures tiigis savist saar. Lisaks ootas võistlejaid rajal ligi 4 m kõrgune heinapallide virn, okastraatide alune mudarada, tihe metsatukk, autokummide takistused ja palju muud huvitavat.