Traditsioonilisel trassil, Tallinnast Harku - Hüüru - Kiia - Vääna - Tutermaa - Keila - Kloogaranna - Keila-joa - Türisalu - Muraste ja Tabasalu kaudu tagasi Tallinna, peetud sõidul oli pikkust 78 kilomeetrit.

Kuna ilm oli suhteliselt tuuletu ja distants, treenitud sportlaste kohta lühike, jagati parimad kohad lõpuspurdis. Vihmamärjal rajal oli taaskord osavaim Sigvard Kukk (Spordipartner), kes krooniti Tallinna Rattarallil esimeseks kolmekordseks võitjaks. Õige pea 37-aastaseks saav Kukk teenis võidutrofee ka aastatel 1998 ja 2008 ehk mullu. Võitja aeg tänavu 1:45.03, mis teeb keskmiseks kiiruseks 44,55 km/h.

Teise koha sai Vahur Valvas (Tartu Tamme), kolmanda parim juunior Andrei Strikov (Spordiklubi CFC), neljanda Indrek Rannama (Saaremaa Viiking), viienda Kalev Vist (Spordiklubi CFC) ja kuuenda Martin Aun (Püha Loomaaed). Parim noor oli üldarvestuses 8. koha saanud Krister Raudsepp (Spordiklubi CFC) ja parim naine, üldarvestuse 21. Maaris Meier (Investment Agency Team).

Tallinna Rattaralli põhisõidul oli lõpetajaid 171 ja vaba rattaklassi sõidul 158, mis teeb kokku 329 lõpetajat pikal distantsil. Lisaks oli 21 km pikkusel tervisesõidul üle saja osaleja.