SEB 31. Tartu Jooksumaratoni lastejooksud on Tartu Mini Neliküritus 2013 teine etapp ning on jagatud kaheks osaks: TILLUjooksud, mis on mõeldud kuni 8-aastastele, millest võttis tänavu osa 2443 last ning kuni 12-aastastele ning vanematele mõeldud MINImaraton, kus osales 672 last. Distantsid varieerusid vastavalt vanusele 400 meetrist kuni 2 kilomeetrini.

Homme SEB Tartu Jooksumaratonil osalev pereisa Maik tuli üritusele oma poegade Mihkli (4-aastane) ning Mattiasega (6-aastane). Maik avaldab heameelt, et selline tore ettevõtmine on loodud: “Juba varakult peab hakkama lastega sporti tegema ja süstima neisse tervislikku eluviisi. Kuna ma olen ise aktiivne tervisesportlane, siis on tore lastega ka seda harrastada!”

Katriini (7-aastane) ning Keidi (10- aastane) emal Kairil on samuti hea meel: “Ma arvan, et lastel on lihtsalt huvitav koos midagi teha. Niisama neid üksinda jooksma saada ei õnnestu tavaliselt, aga kui kambas koos, siis on tõenäosus suurem, et nad lähevad ja teevad midagi. Lastel on põnev! See annab neile suure ühisürituse kogemuse.”

Tartu Mini Neliküritus 2013 kolmas etapp toimub juba kolme nädala pärast, 1. juunil, kui Tartu kesklinnas sõidetakse SEB 32. Tartu Rattaralli lastesõidud.

SEB 31. Tartu Jooksumaraton toimub homme, 12. mail ning kohale oodatakse ligi 4500 spordisõpra.

SEB 31. Tartu Jooksumaratoni lasteürituste galerii: http://www.tartumaraton.ee/galeriid