Meistrivõistluste hõbe läks Ilja Nikolajevile (1:08:51), keda edestasid Venemaa esindajad Aleksei Sokolov (1:07:39) ja Yuri Vinogradov (1:08:38). Eesti meistrivõistluste pronksi jooksis välja Kaupo Sasmin ajaga 1:09:21.

Naistest tuli Eesti meistriks Jekaterina Patjuk ajaga 1:17:33. Teda edestas Venemaa esindaja Natalia Sokolova (1:13:58). Meistrivõistluste hõbe läks Leila Luigele (1:17:49), kolmanda koha saavutas kuue päeva eest Londoni olümpiamaratoni läbinud Evelin Talts (1:19:38).

Tänavuse Eesti poolmaratoni meistri Viljar Vallimäe sõnul oli tulemus loodetust isegi mõnevõrra parem. "Plaan oli joosta 1:05 lähedale, ent jooksin isegi pisut kiiremini. Jooksu muutis raskeks rada ning see, et juba teisest kilomeetrist ei olnud kedagi, kes oleks aidanud mul tempot hoida. Sellest hoolimata oli jooks väga mõnus,” sõnas Vallimäe.

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive finišeeris poolmaratonil ajaga 1:35:15. Liive sõnul oli mitmete tõusudega rada hea. „Jooksin täna nii, et mõnus oleks. Selle aasta peamine siht on Berliini maraton. Narva Energiajooksul testisin erinevaid jooksutemposid, et seal võimalikult hea aeg joosta," sõnas Liive.

Eesti Energia algatusel teiskordselt toimunud Narva Energiajooksul osales tänavu enam kui kolmtuhat liikumisharrastajat, mis on kolmandiku võrra enam kui eelmisel aastal. Lisaks poolmaratonile selgitati kiireimad välja ka 7 km jooksus. Narva Energiajooksu 7 km distantsi kiireimad olid Anton Tsernjajev (23:58) ja Merill Mägi (26:14).

Poolmaratonile andis stardipaugu 5000m ja 10 000m jooksu Eesti rekordiomanik ja Moskva OM 8. koha omanik Enn Sellik. 7 km jooksu- ja kõnniraja lähte andis London 2012 OMi tõrvikukandja Renna Järvalt.

Eesti jooksjate kõrval osales jooksuüritusel spordisõpru kokku kaheksast riigist, suurima osalejate hulgaga riigid olid Venemaa ja USA. Lisaks osalesid jooksjaid Lätist, Leedust, Soomest, Valgevenest, Ukrainast, Suurbritanniast.

Narva Energiajooks on Eesti Energia, Narva Linnavalitsuse, Kultuuriministeeriumi ja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud sündmus, mille eesmärgiks on tervisespordi edendamise kõrval tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul. Narva Energiajooks kuulub Eesti linnajooksude sarja.

Jooksude tulemused leiab SIIT.