Võitjale järgnesid mullune võitja Liina Tšernov spordiklubist Sportkeskus.ee ajaga 23.34 ja varasem kahekordne võitja Evelin Talts Maratonitiimist tulemusega 25.02. SEB Maijooksu jooksu-, kepikõnni- ja käimisdistantsi läbis täna rekordiliselt 13 798 tublit naist, neiut ja tütarlast. Draakoni lastejooksudel lõi kaasa täpselt 2500 väikest jooksusõpra, mis on samuti sel üritusel enneolematu.

Seekordsel SEB Maijooksul oli esindatud tervelt 461 ettevõtet ja kollektiivi. Suurima ettevõtte karika sai kolmandat kordas järjest Ericsson Eesti AS.

Täna Tallinna Lauluväljakul toimunud SEB XXVII Maijooks kujunes läbi aegade suurimaks naistele suunatud liikumisharrastuse sündmuseks Eestis ja terves Ida-Euroopa regioonis. Traditsioonilisest kevadisest tervisespordipeost sai osa kokku 16 298 erinevas vanuses liikumisharrastajat.

SEB Maijooksu noorim osavõtja oli 1-aastane Kätlin, kes läbis seitsmekilomeetrise raja koos emaga. Eakaim daam tänavusel Maijooksul oli 82-aastane Olivia. Kakskümmend kaheksa osavõtjat tähistasid täna oma sünnipäeva, 24 osalejat olid Mai-nimelised ning kõige rohkem oli osalejate seas Katrini nimelisi – tervelt 272.

Lisaks naistele mõeldud jooksu ja käimisrajale ning lastejooksudele pakkus SEB Maijooks mitmekülgset tegevust ka meestele – avatud oli Ericssoni Meestehoid, kus jagus tegemisi terveks päevaks. Finišis tervitas Maijooksul osalejaid Jüri Homenja. Meeleoluka päeva lõpetas kevadkontsert, kus astus üles tänane sünnipäevalaps Ott Lepland oma bändiga. Üllatusesinejana laulis Otile koos tuhandete naistega sünnipäevalaulu Dave Benton.

SEB XXVIII Maijooks toimub Tallinna Lauluväljakul 23. mail 2015. aastal.