Lambile järgnes eelmise aasta võitja Dmitri Aristov (16.23), kolmandaks tuli tänavajooksus Keio Kits (16.42). Naistest järgnesid Patjukile eelmise aasta naiste arvestuse tänavajooksu võitja Lily Luik ja Grete Tõnne.

Kokku osales Elva tänavajooksul 343 jooksusõpra, neist 178 pikal distantsil ja ülejäänud lastejooksudel."Hea meel on sellest, et tänu päikeselisele ja kuumale ilmale leidsid nii paljud jooksjad tee järvede linna Elvasse ja aitasid luua jooksusarja uue osalusrekordi," ütles Elva Jooksusarja peakorraldaja Priit Simson. "Võrreldes eelmise hooajaga oleme oma osalust ligikaudu kahekordistanud."

Ürituse avanud olümpiavõitja Erki Nool tuletas meelede, et jooks on kõikide spordiaalade jaoks oluline treeningelement ja jooksust algab sport. "Tulevikus võiks ju jõuda ka selleni, et ligi pooled Elva inimesed tulevad Elva Jooksusarjale jooksma."

Elva tänavajooks on Elva Jooksusarja esimene etapp, jooksusari jätkub 18. augustil Elva mäejooksuga, kus 3 kilomeetrisel rajal tuleb jooksjatel ületada 11 tõusu ning lõppeb 3. novembril Elva järvedejooksuga (7.2km). Tänavu on Elva Jooksusarja viies hooaeg. Tulemused ilmuvad peatselt leheküljele www.elvajooks.ee .