„Elva tänavajooks on aastakümnete pikkuste traditsioonidega üritus, millest võiks iga vähegi terve ja liikuv linnaelanik osa võtta. Väikeste kohtade üritused põhinevad fanatismil ja seda fanatismi tuleb toetada,“ ütles Erki Nool pressiteates enne võistlust. Elva tänavajooks on osa Elva Jooksusarjast ning Nool on seda üritust avamas käinud peaaegu igal aastal alates 2009. aastast.

Jooksu stardi- ja finišiala on Elva Kesk tänaval Sinilinnu kultuurikeskuse juures, lastejooksud algavad kell 11. 10-kilomeetrise põhidistantsi ning 5-kilomeetrise noortedistantsi start on kell 12.

Eelregistreerida Elva tänavajooksule saab kuni neljapäeva õhtul kella 18-ni leheküljel www.elva24.ee, rubriigis Elva Jooksusari, pärast seda saab registreerida kohapeal. Kohapealne registreerimine 10 kilomeetri jooksule lõpeb 30 minutit enne põhidistantsi starti.

Eelmisel aastal osales Elva tänavajooksul arvestataval määral liikumisharrastajaid, koguni 350 inimest. Mullu võitsid Elva tänavajooksu naistest Jekaterina Patjuk ning meestest Allar Lamp. Teadaolevalt on Lamp stardis ka tänavu, naistest on tugevamatest tulekul Grete Tõnne, mullune kolmas.