Peakorraldaja Tauri Tilk sõnas, et osalejarekordit võis küll eelregistreerimise põhjal oodata, kuid rahvaspordivõistlustel on oma osa sageli ka ilmal ning muudel teguritel, mistõttu ei saa enne võistlust kunagi lõpuni kindel olla: „Koos pereklassis osalenud lastega enam kui 450 inimest Linnasprindi rajal on ammuse unistuse täitumine ning annab lootust, et kogu kaheksas hooaeg tuleb osalejaterohke ning rekordiline.“

Meespaaridest võitsid Arvi Anton ja Joosep Tammemäe ajaga 11.42, naispaaridest Jana Kink ja Marili Zimmermann (14.59) ning segapaaride arvestuses võidutsesid Eveli Saue ja Priit Viks (13.13).

Sel aastal esmakordselt eristatud pereklassis tuli võitjaks perekond Ilves, koosseisus Tõnu, Elin ja Karmen Ilves. Põhi- ja gümnaasiumiõpilaste arvestuses oli enam osalejaid Tartu Kommertsgümnaasiumist.

Järgmine Alma Linnasprindi etapp toimub 16. aprillil Tallinnas. Tartus võisteldakse taas 14. mail.

Alma Linnasprint on paarisorienteerumisvõistlus, mis alustab tänavu kaheksandat hooaega. Ürituse korraldaja, Eesti Maaülikooli Spordiklubi allkirjastas eelmisel aastal sponsorlepingu Valio Eesti AS-ga, mille tulemusena kannab endise nimega Tartu Linnasprint Alma Linnasprindi nime.