Nagu statistika kinnitab, oli 26-aastane Vene eile ülesannete kõrgusel. Ta viskas 23 mänguminutiga 13 punkti (2p 3/3, 3p 2/4, vv 1/2) ja oli sellega üks meeskonna resultatiivsemaid.

Kui enne mängu peeti Eestis elavat diskussiooni selle üle, kas Vene on kaitses tugev (Kalevi treeneri Alar Varraku hinnang) või nõrk (Nižni Novgorodi treeneri Arturs Štalbergsi hinnang), siis vähemalt eilse mängu põhjal tuleb nõustuda pigem Varrakuga. Eesti koondise ääremängija oli Kalevi vastu tasemel nii indviduaalses kui meeskondlikus kaitsemängus ja kuigi ühtegi vaheltlõiget ta ametlikult kirja ei saanud, viis just tema aktiivsus mitmel korral Kalevi pallikaotuseni.

"Oleneb, mida kaitses nõutakse. Nižnis kasutame rohkem üks ühe vastu kaitset. Meeskonna ühist kaitset, mida olin harjunud mängima Kaunase Žalgirises, pole meil üles ehitatud. Ka koondises üritatakse seda liini ajada. Žalgirises käisin väljakul kaitses, Paulius Jankūnas rünnakul. Kõige kehvem mu kaitse ei saanud olla," kommenteeris Vene ise enne mängu teemat Eesti Päevalehes.

Lõikasime välja kõik olukorrad, kus Vene kaitses või rünnakul aktsioonis oli, et igaüks saaks ise otsustada, kuidas Eesti hetke edukaim korvpallur oma tööga toime tuli.