Kuna saali tabloo tõrkus töötamast ja seda tööle ei saadudki, siis tuli soojenduse lõppedes Nižni peatreeneri Arturs Štalbergsi juurde mängu peakohtunik ja sõnas, et kodumeeskonnale Krasnodarile läheb kirja tehniline kaotus.

Pall pandi sümboolselt mängu, misjärel mõlemad meeskonnad suundusid riietusruumi. Kui Nižni Novgorodi mängijad olid end ära pesnud ja bussiga hakati juba halli juurest lahkuma, tuli signaal, et mäng ikkagi toimub! Tabloo oli endiselt katki, aga VTB liiga juhtkond oli vahepeal vastu võtnud otsuse - mäng peab igal juhul toimuma. Štalbergs keeldus esialgu meeskonda mängule saatmast, aga surve muutus väga jõuliseks. "See oli tsirkus. Mitte midagi sarnast pole ma mängija ega treenerina varem kogenud," kommenteeris ta klubi kodulehel.

Kohtumine algas lõpuks poolteist tundi pärast õiget aega, Lokomotiv-Kuban võitis mängu 88:75. Ajasüsteem toimis käsitsivõtul...

Ametnike kohta krõbedaid sõnu loopinud Štalbergsi ootab liigalt karistus, milleks on eeldatavalt rahatrahv. Samamoodi karistatakse ka Krasnodari klubi, kuna mängusaal ei vastanud nõuetele.