Cramo võitis tasavägise avaveerandaja 21:18, poolajaks olid ees aga võõrustajad 44:40. Veel kolm minutit enne kolmanda veerandaja lõppu olid kalevlased maas vaid 55:57. Seejärel tegi Avtodor aga 7:0 spurdi ning juhtis viimase veerandi eel 64:55.

Viimasel vaatusel Kalev enam Avtodoriga tempos ei suutnud püsida. Võõrustajad võitsid viimase veerandi koguni 23:6, seega kokkuvõttes läks Avtodorile kirja 26-punktiline võit.

Üleplatsimeheks kerkis 24 punkti visanud Nikita Mihhailovski. Nate Mason lisas 14, Markel Starks 12 silma.

Kalevlaste resultatiivseim oli Chavaughn Lewis 13 punktiga, lisaks korjas ameeriklane kaheksa lauapalli. Väljakult viskeid tabas ta aga vaid 4/14. Veel kehvem visketabavus oli Maurice Kempi, kes sai küll kirja kaksikduubli (10 punkti, 10 lauapall). 15-st väljakult teele saadetud viskest tabas ta aga vaid kaks. Cramo debütant Brano Djukanovic viskas 8 punkti.

Eestlastest tõi Rauno Nurger 9, Martin Dorbek 7, Sten Sokk ja Tanel Kurbas 6 ning Indrek Sunelik kaks punkti.

Cramo jätkab tabelis eelviimasel ehk 12. kohal ühe võidu ja seitsme kaotusega. Avtodor teenis viie kaotuse kõrvale kuuenda võidu.

ENNE MÄNGU:

Jaanuari alguses meeskonda tabanud koroonalaine pani võistkonna tegevused pausile ja sundis kaks mängu edasi lükkama. Tänasest mängust jäid COVID-19 viirusest tingitud põhjustel eemale Marcus Keene, Janari Jõesaar, Janis Kaufmanis, Devin Thomas ja Kregor Hermet.

Esimesed kolm on praeguseks tervenenud ning haiguse läbi põdenud ning Thomas ja Hermet viibivad veel karantiinis.

Saraatovisse sõitis vaid kaheksa Kalev/Cramo mängijat: Sten Sokk, värske täiendus Brano Djukanovic, Martin Dorbek, Chavaughn Lewis, Indrek Sunelik, Tanel Kurbas, Maurice Kemp ja Rauno Nurger.

Avtodor on VTB liigas seni kogunud 5 võitu ja 5 kaotust ning turniiritabelis jagatakse sellega kuuendat kohta. Hooaega alustati kahe kaotusega, seejärel võideti viis mängu järjest ning viimased kolm mängu on jälle kaotatud – Unicsile, Zielona Gorale ja viimati kindlalt 71:97 Peterburi Zeniidile.

Kalev/Cramo on VTB liiga tabelis ühe võidu ja kuue kaotusega eelviimasel ehk 12. kohal. Ollakse ka kindlalt kõige vähem mänge pidanud meeskond, konkurendid on pidanud seni 9-13 kohtumist.