Pikk võiduseeria algas 29. oktoobril suureskoorilise 93:66 üleolekuga Siim-Sander Vene koduklubist Nižni Novgorodist, üheksas järjestikune võit saadi 8. jaanuaril kui alistati Kaasani Unics 75:64.

Novembri keskel tehtud peatreeneri vahetus on meeskonnale hästi mõjunud. Kreeklase Fotsis Katsikarise asemele palgati "vägede" etteotsa serblane Saša Obradovic. Kunagine tippmängija, kes tulnud Jugoslaavia koondisega kolmel korral Euroopa meistriks (1995, 1997, 2001) ja korra maailmameistriks (1998).

Obradovicil on omad mälestused, valusad mälestused, Saku suurhalliga. 2001. aasta novembris halli avamismängus jäi serblase Svetislav Pesici juhendatud Kölni Rhein Energie Põhja-Euroopa liiga (NEBL) kohtumises alla Üllar Kerde tüüritud Tallinna Kalevile, lisaajal 79:80. Obradovic oli toona Rhein Energie võtmemängija, kuid sai Kalevi vastu juba 7. minutil vigastada. Sellised lood olid siis 16 aasta eest.

Treenerina käis Obradovic suurhallis 2009. aasta jaanuaris Ukraina klubi BC Kiievi lootsina. Ka siis ei sündinud midagi rõõmustavat. Külalised kaotasid FIBA EuroChallenge´i alagrupikohtumise 76:82. Kalevi poolel tegi hiilgemängu John Linehan, kes viskas 32 punkti, võttis 6 lauapalli ja andis 6 korvisöötu.

Huvitav, mida toob seekordne mäng?

Pühapäeval kell 17 algavat Kalev/Cramo - Lokomotiv Kubani kohtumist näitavad otsepildis nii TV6 kui Delfi TV. Kommenteerivad Ivar Jurtšenko ja Heino Enden.