"Kuidas me saakski õnnetud olla? Loomulikult on mul hea meel, et võitsime sellised mängud ära. Olen mängijatega väga rahul. Nad annavad endast 100, isegi 110 protsenti. Kui endast kõik anda, võib juhtuda mida iganes," rääkis suvel Kalev/Cramo etteotsa asunud lätlane Delfile.

"Usun, et me pole lihtne võistkond, kelle vastu valmistuda. Meie pikad suudavad väljast visata ja vastased peavad selle peale mõtlema, kui nad Eestisse tulevad," lisas Štelmahers.

Kuigi Kristjan Kangur, Kristjan Kitsing ja Sander Raieste on mängudes Nižni Novgorodi ja Unicsiga väga hästi hakkama saanud, oleks millalgi korvi alla abiväge vaja.

Endine Suurbritannia koondislane Ryan Richards on Tallinnas juba üle nädala kohal olnud, aga viisa- ja terviseprobleemide tõttu pole ta saanud kalevlaste eest Ühisliiga debüüti teha.

Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok ütles eile Kanal 12 otse-eetris, et Richards vigastas reedesel treeningul säärelihast ja läheb uuringutele. Štelmahersi sõnul pole veel selge, mis Richardsit vaevab.

"Vaatame, mis teda täpselt segab. Jälgime päev-päevalt tema seisu," sõnas ta.

Järgmisena läheb Ühisliigas kaks võitu ja ühe kaotuse kogunud Kalev/Cramo vastamisi Euroliigas mängiva Peterburi Zenitiga, see matš on 21. oktoobril Tallinnas. Enne seda seisab Kalevil ees kohtumine võõrsil Tartu Ülikooliga (16. oktoober, kell 20.30).