Kalev jäi kiiresti 2:16 taha ning lõpetas avaveerandi kaotusseisul 8:22. Poolajavileks kärises vahe 23:40-le ning kolmanda perioodi lõpuks juba 36:6-le8.

Võitjate resultatiivseim oli kolm kaugviset tabanud Austin Hollins, kes tõi 19 mänguminutiga 14 punkti ja neli lauapalli. Arturas Gudaitis ja Will Thomas tõid võrdselt 11 silma. Zenitil said lõpuks käe valgeks kõik 12 meest.

Kalevi poolel oli resultatiivseim 13 punkti visanud Martin Dorbek.

Kalevi koosseisus oli võrreldes eelmise nädalaga juures tiimi suurim skooritegija Marcus Keene, kes piirdus täna kuue punktiga, ja Kregor Hermet, kes mängis vaid neli minutit. Teised karantiini tõttu eelmise nädala Saraatovi Avtodori mängust eemale jäänud pallurid - Janari Jõesaar, Janis Kaufmanis, Devin Thomas - annavad endiselt positiivseid koroonaproove.

Et neil mängijatel on esimesest positiivsest proovist kaugelt üle kümne päeva möödas, pole nad enam suure tõenäosusega nakkusohtlikud ja Eesti reeglite järgi saaks nad juba mängida, aga VTB Ühisliigas on platsile tulemiseks vaja negatiivset testi.

Kalevil on nüüd tabelis 1 võit ja 8 kaotust, mis annab eelviimase ehk 11. koha. Peterburi Zenit on Ühisliigas 11 võidu ja ühe kaotusega esimesel kohal. Euroliigas ollakse 12 võidu ja 6 kaotusega neljandal positsioonil.