Viimatises idaliiga mängus võõrsil Krasnodari Lokomotiiv-Kubani vastu klubi ajaloo esimese võidu võtnud Kalev (2-4) jagab tabelis 9.-11. kohta. Liiga debütant, Poola kevadine neljas klubi Zielona Gora (2-2) on hetkel aga hoidmas suisa viiendat kohta.

Zielona Gora alustas hooaega 88:71 võiduga Minski Tsmoki üle, kuid kaotas seejärel 66:86 Kaasani Unicsile ja 82:91 Astanale, kirjutab Kalevi kodulehekülg. Novembri avamängus võitis montenegrolase Ivan Jovovici poolt juhendatav meeskond 80:72 Nižni Novgorodi. Poola liigas paikneb Zielona Gora 6 võidu ja 1 kaotusega esikohal, eurosarjas klubi kaasa ei löö.

Kalevi teisipäevase vastase mängu hoiavad kogenud Poola koondise põhimeeste Michal Sokolowski, Adam Hrycaniuki ja Lukasz Koszareki kõrval üleval kaks täiendust Ameerika Ühendriikidest ja kolm Balkanilt. Ühisliigas on meeskonna resultatiivseim olnud seni teist hooaega meeskonnas mängiv serblane Boris Savovic. 31-aastane tsenter kogub keskmiselt mängus 14 punkti ja 6 lauapalli. Kokkuvõttes võib aga öelda, et tegu on väga ühtlase meeskonnaga, sest suisa seitsmel Poola klubi mängijal küündib keskmine saak vähemalt 7 punktini mängus.

Olgugi et Kalev peab Ühisliigas juba hooaja seitsmenda kohtumise, on tegu alles teise kodumänguga. Kalevi spordihallis pole Donaldas Kairyse meeskond seejuures idaliigat tänavu veel mänginudki.

Kalev peab sel nädalal Ühisliigas veel ühe mängu, kui kohtub pühapäeval võõrsil Peterburi Zeniidiga (3-2). Rohkem mänge meeskonnal novembris idaliigas kavas pole, sest kuu lõpus kogunevad juba koondised.