"Meil oli täna suurem rotatsioon kasutada kui eelmises kohtumises ning meie mängijad näitavad viimasel ajal head korvpalli," sõnas Kairys pingelise heitluse järel.

Leedu treeneri arvates said täna saatuslikuks paari põhimehe kehv viskekindlus ja suur allajäämine lauavõitluses. "Zeniti vastu jäi meil visketäpsusest puudu, eriti Mirkovici (visked mängust 0/11 - toim) soorituste puhul. Lisaks kaotasime lauavõitluse (38:58). Jäime niivõrd tugevale klubile kui Zenitile alla, kuid ma olen oma mängijate üle uhke. Just sellistes mängudes saavad meie noored eestlased tugevamaks ja hangivad kogemusi," lisas Kairys.

Zeniti juhendaja Vassili Karasjov kiitis kalevlaste maa-alakaitset. "Kaitsemängu osas mul oma meestele etteheiteid pole, aga rünnakul jäime hätta. Kalev mängis kogu matši maa-alas, mille vastu on vaja head visketäpsust ja individuaalset meisterlikkust. Kalevi kaitsemängu tuleb kiita, ka CSKA oli ju nende vastu poole peal kümne punktiga kaotusseisus," märkis Karasjov VTB Ühisliiga kodulehekülje vahendusel.