Kalev domineeris kohtumist sisuliselt algusest peale. Vaid esimesel veerandajal olid nimekad külalised paar korda mõne punktiga peal. Kalevlased olid hoos, Himki samal ajal mitte kõige paremini valmis. Avavpoolajal lubas Himki endale visata tervelt 57 punkti (poolaeg 57:38).

Võidu vormistamine läks vähe närviliseks, aga kuna veel 4. veerandajal oli vahe korduvalt üle 20 punkti Kalev/Cramo kasuks, siis mahamängimise varu oli. Teise poolaja küll Himki võitis 46:35, ent kogu mäng Kalevile 92:84. Eelmine kord kui Eesti meisterklubi suutis VTB-s Euroliiga satsi alistada jääb pea kolme aasta taga. 2015. aasta 1. veebruaril hullas Kalev Alar Varraku juhendamisel Saku suurhallis Nižni Novgorodi vastu 110:76.


Tänases võidumängus Himkiga oli Kalevi resultatiivseim 15 punktiga Thomas van der Mars, 14 punkti lisasid Branko Mirkovic ja Bojan Subotic, 13 punkti Janari Jõesaar ja 12 punkti Cedric Simmons.

Vastaste leeris oli 30 punkti üleplatsimees Euroliiga suurim skooritegija Aleksei Šved.

Kalev/Cramo teenis VTB liigas kaheksa kaotuse kõrvale kolmanda võidu, mis tõstis nad 10. kohale. Himki on kuue võidu ja nelja kaotusega tabeli viies.

Himki on üks neist Ühisliiga klubidest, kellest Kalev ei ole veel kunagi jagu saanud – senine mängude seis on koguni 12:0 venelaste kasuks.

Himki on praegu Ühisliigas 6 võidu ja 3 kaotusega viiendal kohal, Kalev (2-8) on 13 klubi konkurentsis 11.