Kalev võitis avaveerandi 22:18, kuid kaotas avapoolaja 37:43 ja alustas lõpuveerandit 5-punktilises kaotusseisus (61:66). Viimase perioodi neljandaks minutiks oli vahe vähenenud kolmele silmale (71:74), kuid siis tegid külalised 7:0 spurdi ja Kalev ei suutnudki enam mängu päästa.

Kalevi resultatiivseim oli avapoolajal visketäpsusega hädas olnud Marcus Keene, kes tõi 23 punkti ja andis seitse resultatiivset söötu. Chavaughn Lewis kogus 18, Devin Thomas 16 ja Sten Sokk 12 punkti.

Astana parim oli Michael Thompson 17 punkti ja üheksa korvisööduga.

Kalev jagab nüüd nelja kaotusega viimast kohta koos Jenisseiga. Astana sai nelja kaotuse kõrvale teise võidu ning on 8. kohal (Tabeliseis).

Enne mängu:

Tegemist on Kalev/Cramo Ühisliiga hooaja esimese kodumänguga. Matš on publikule avatud, aga kohtade arv on piiratud.

Kalev/Cramo on Krasnojarski Jenissei kõrval ainus võistkond, mis pole suutnud Ühisliigas tänavu võiduarvet avada. Võõrsil kaotati nii Peterburi Zenitile kui ka Moskva oblasti Himkile, Krasnodari Lokomotiv-Kubani vastu andis Kalev loobumiskaotuse.

Kalevi poolelt ei saa täna kaasa teha hüppeliigest vigastanud Rauno Nurger, küll peaks selle hooaja Ühisliiga debüüdi tegema Chavaughn Lewis.

Astana on senisest viiest kohtumisest võitnud ühe, see tuli 19. oktoobril võõrsil Himki üle. Pühapäeval jäi Astana Zenitile võõrsil alla koguni 52:85.

Tavapäraselt on Astana meeskonnas põhiraskust kandmas välismängijad. Eelmise hooaja leegionäridest on meeskonda jäänud üksnes 188 cm pikkune tagamees Jeremiah Hill. Sellel hooajal on lisaks neljale ameeriklasele meeskonnas ka kaks lätlast – Martins Meiers ja Ojars Šilins.

Meeskonna liidriks on keskmiselt 16 punkti ja 5 lauapalli mängust kogunud 201 cm pikkune ääremängija Adonis Thomas. Peatreenerina jätkab kolmandat hooaega Emil Rajkovic Põhja-Makedooniast.

Novembris on Kalev/Cramol pidada veel üks mäng, 15. kuupäeval kohtutakse kodus Tsmoki-Minsk võistkonnaga. Lisaks on sellel aastal kalendris veel kaks võõrsilmängu, kui detsembris kohtutakse Nižni Novgorodi ja Kaasani Unicsiga. Ilmselt võib aga kalender veel täieneda, kuna Covid-19 viirus on teinud omad korrektuurid ja kõiki selle hooaja mänge hetkel veel paika pandud ei olegi.