"Eelkõige tulin ikkagi matši vaatama. Tahan ülevaadet, millises seisus on Eesti meisterklubi, kui hästi pealtvaatajad saali tulevad, millises seisus on mängupaik. Samas tahan suhelda ka klubi juhtkonnaga ja neilt uurida, kuidas läheb. Mulle tundub väga oluline hoida head suhtlust, et olla kursis sellega, kas esineb probleeme ja äkki saab liiga millegagi aidata. Seepärast olengi siin," sõnas Korstin intervjuus Delfile.

Mida tänasest mängust oodata? Kas Kalev/Cramol võiks olla imepisikenegi šanss CSKA vastu midagi ära teha?

"Kui Kalev suudab end häälestada ja minna mängule võitlema, siis võib-olla üllatus õhus. Vaatamata sellele, et CSKA-l on oluliselt suurem eelarve ja mängijad kõrgema tasemega, on neil vigastatustega probleeme ja käsil üsna raske mängugraafik. CSKA-l juhtub seda, et mängu alustatakse mitte kõige parema häälestusega. Kalevil on küllaltki hea meeskond ja kui võideldakse ning ollakse mentaalselt valmis, siis mulle tundub, et sellest tuleb huvitav kohtumine," prognoosis Korstin.

Moskva CSKA-l on 11 päeva jooksul juba viies mäng. Selle perioodi sisse mahuvad Euroliiga kohtumised Madridi Reali, Istanbuli Darussafaka ja Kaunase Žalgirisega ning VTB liiga mäng Permi Parmaga. Täna lisandub vastasseis Kalev/Cramoga. Ka reisimist on olnud ehk antud periood ei ole tõesti CSKA jaoks kõige lihtsam.

Vastasseis Kalev/Cramo - Moskva CSKA algab Saku suurhallis kell 18.30. Delfi TV vahendab kohtumist otseülekandes.