"Saame end proovile panna ja vaadata, kus me Euroopa korvpallis asume. Võib-olla teeme värske Euroliiga võitjaga mängides ajalugu. Väga hea mõõdupuu meie jaoks. Saame näha, kuidas toime tuleme," rääkis Müürsepp Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Kui ise mängija olin, tahtsin alati kõige kõvemate vastastega mängida. Loodan, et meie mängijad mõtlevad samamoodi. Igaüks tahaks ju näidata oma õnnestumisi CSKA vastu. Peame olema keskendunud, tegema võimalikult vähe pallikaotusi ja mängima kvaliteetset korvpalli, sest see on ainuke viis, kuidas me suudame neil püksist kinni hoida."

Müürsepp mängis ise CSKA-s aastatel 2004-2005, võites nendega Venemaa meistriliiga ja karikavõistlused. Kuidas suurklubi mängijad vastasesse suhtuvad, kui jõuvahekorrad paberil nii selgelt välja on joonistunud?

"See on professionaalsuses kinni. Iga mängija peab suutma panna end 10-20 minutit maksimaalselt pingutama. Olenemata vastasest, oma kvaliteet on vaja välja mängida. Usun, et mõni mängija saab CSKA-l puhkust, aga ega see meil midagi kergemaks tee. Meid toetatavad õnneks koduseinad ja loodetavasti suur rahvahulk," vastas Müürsepp.

Kalev/Cramo - Moskva CSKA kohtumine algab homme Saku suurhallis kell 18.30. Otseülekanne Delfi TV-s ja TV6-s.

Vaata pikemat intervjuud Müürsepaga videost!