"Ootan rasket mängu nagu kõigist meie kohtumistest. Meie jaoks rutiinseid mänge pole. Kõik nad vajavad erinevat lähenemist. Meie meeskonnas ei saa keegi end kunagi lõdvaks lasta, sest ma ei lase sel lihtsalt juhtuda," ütles Itoudis.

Küsimusele, kuidas nii kindlat favoriidikoormat kandvaid mängijaid taolisteks kohtumisteks motiveerida, vastas Itoudis surmtõsise näoga: "Andsid just oma küsimusele ise vastuse. CSKA-s mängimine ongi nende motivatsioon."

Kalevi suuremate plussidena nimetas 2016. aasta Euroliiga parimaks treeneriks valitud Itoudis: "Neil on juba aastaid olnud väga hea atleetlik meeskond, kes paistab silma oma kiiruse ja energia poolest. Need vast oleksid peamised trumbid muude tugevuste kõrval."

CSKA saabus Tallinnasse mängueelsel õhtul kell 19 ning harjutab Saku suurhallis hommikul. "Nii me tavaliselt teemegi. Harjutasime hommikul Moskvas, tulime siia end välja puhkama ja käime homme enne mängu taktikalised nüansid üle," sõnas Itoudis.

Kreeklane tõdes, et kolm mängu nädalas on isegi CSKA-le suur koorem, kuid selliseks graafikuks oldi juba koosseisu kokku pandes valmis. "Graafikuga on, nagu on. Uus Euroliiga formaat toob meile kahe sarja peale tihti kolm-neli mängu nädalas ja nõuab palju energiat, aga selleks on meil pikk koosseis. Kahjuks oleme hetkel ilma Nando De Colo, Joel Freelandi ja Pavel Korobkovita, aga meil on õnneks mängijaid, kes võivad neid asendada. Nando on üks meie liidritest, aga peame töötama nendega, kes meil on," ütles ta.

Nõrgemast vastasest hoolimata ei kavatse Itoudis ühelegi võtmemängijale homme lisapuhkust anda. "Ei, sellist plaani pole. Võtame seda kui igat teist VTB mängu. Tiitel vajab ikkagi kaitsmist."