CSKA lükkas käigu sisse juba avaveerandil, mis lausa 31:14 võideti. Kalev oli tõsiselt hädas moskvalaste rünnakute peatamisega - isegi kui vastased mööda viskasid, lubati neil ründelauapall võtta. Esimese kaitselauapalli võtsid kalevlased alles siis, kui mängitud oli juba üle kaheksa minuti.

Teisel veerandajal kasvas vahe küll esmalt 23 punktile, kuid siis said pisut oma mängu käima ka kalevlased - vahe kahanes korra 14 silmale ning avapoolaeg lõppes CSKA 54:38 eduseisus.

Teisel poolajal ei suutnud Kalevi taas vastastega sammu hoida ning lõpusireeni ajal särasid tablool CSKA võidunumbrid - 102:75.

Võitjate poolelt kogus Othello Hunter 19 punkti ja 9 lauapalli, Will Clyburn lisas 17 punkti ja 6 lauapalli. Kalevi eest viskas Ivan Almeida 18 punkti ja andis 5 korvisöötu, kahekohalise punktisummani jõudsid ka Janari Jõesaar (13) ja Reggie Lynch (11).

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore

Enne mängu:

Kalev on alustanud Ühisliiga hooaega ühe võidu ja ühe kaotusega. Kui avavoorus alistati võõrsil Nižni Novgorod 82:68, siis viimatises kohtumises jäädi võõrsil 73:80 alla Moskva oblasti Himkile.

Kreeklase Dimitrios Itoudise juhendamisel viiendat hooaega alustanud CSKA pole tänavu veel vääratanud. Ühisliigas on alistatud Krasnojarski Jenissei 91:66, Astana 86:61 ja Nižni Novgorod 84:78. Euroliigaski on kirjas juba võit Barcelona, Tel Avivi Maccabi ja Istanbuli Darüssafaka üle.

Kalevi ja CSKA kümme omavahelist kohtumist on alati lõppenud Venemaa meistri võiduga. Mullu olid Tallinna ja Moskva esiklubide mõlemad mängud meeldivalt tasavägised: Venemaal lõppes mäng seisul 108:100 ja Eestis 105:95.

CSKA on suutnud sisuliselt kogu oma mulluse põhituumiku - Nando De Colo, Sergio Rodriguez, Will Clyburn, Cory Higgins, Othello Hunter, Kyle Hines, Nikita Kurbanov ja Andrei Vorontsevitš - säilitada. Uutest meestest väärivad tutvustamist endine Kristjan Kanguri klubikaaslane, Itaalia passiga Daniel Hackett ja mullu Phoenix Sunsi eest NBA-s väljakul käinud Alec Peters.

Kalev peab eeloleval nädalal Ühisliigas lausa kaks mängu, laupäeval kohtutakse hooaja esimeses kodumängus Saraatovi Avtodoriga.