Kolme veerandi järel kuue punktiga juhtinud Kalevile sai saatuslikuks kahvatu ründemäng viimasel perioodil. Lõpuveerand kuulus kodumeeskonnale lausa 29:12.

Parma meeskonna parim oli ekskalevlane Arnett Moultrie, kes viskas 19 punkti ja hankis 6 lauapalli. Lätlane Mareks Mejeris ja Maksim Grigorjev lisasid mõlemad 12 silma. Kalevile tõid Kristjan Kitsing ja Aigars Škele võrdselt 18 punkti, Kyle Vinales kogus 17 silma ja viis resultatiivset söötu, ent patustas ka kaheksa pallikaotusega.

Kalevil on nüüd tabelis kolm võitu ja kaks kaotust (5.-6. koht), Parmal võit ja kolm kaotust (10.-11. koht). Tabeliseisu näeb siit.

Mängu käik:

Kalev alustas rabedalt ning lasi Parma kiirelt 17:5 juhtima. Kodumeeskonna poolel olid heas hoos Moultrie ja kaks kaugviset tabanud Lorenzo Williams. Eeskätt tänu Kristjan Kanguri edukale mängule jõudis Kalev viie punkti kaugusele (14:19), ent avaveerand kuulus siiski Parmale 23:16. Moultrie oli toonud juba 13 punkti.

Teisel veerandajal kasvatas Parma korraks edu taas 12-punktiliseks, ent poolaja lõpuminutitega tegid kalevlased 10:2 spurdi ning pikale vaheajale mindi kodumeeskonna juhtimisel 37:34. Kolmandat veerandit alustas Kalev sama heas hoos ja asus peagi juhtima. Kolmanda perioodi lõpuks olid kalevlased kätte võidelnud eduseisu 62:56.

Lõpuveerandil jäi Kalev paraku rünnakutel heade lahenduste leidmisel suurde hätta ja lasi Parma järele. Pärast seda, kui Kangur kukkus kolm minutit enne lõppu viie veaga välja (seisul 70:71), läks kodumeeskond lõplikult oma teed ja kirjutas tabelisse hooaja esimese võidu.