Võitjate resultatiivseim oli 30 punkti ja 10 lauapalliga Jonas Jerebko, Jegor Vjaltsev lisas 21 punkti ja Devin Bookeri arvele jäi 16 punkti.

Kalev/Cramo skoor jagunes väga ühtlaselt. Devin Thomas ja Gabe Bealer tõid 13 punkti, Thomas võttis maha ka 12 lauapalli. Marcus Keene lisas 12 punkti ja 8 korvisöötu, Kregor Hermeti arvele jäi samuti 12 punkti. Janis Kaufmanis viskas kõik oma 10 punkti esimesel poolajal. Sten Soku saldoks jäi 8 punkti ja 5 söötu. KOGU STATISTIKA.

Mängu tipphetked:

Kalev on Ühisliigat alustanud kahe kaotusega, 26. septembril jäädi võõrsil 83:91 alla Peterburi Zenitile. Himki sai kahe kaotuse kõrvale teise võidu. Alla on jäädud Zenitile ja Nižni Novgordile, aga Krasnojarski Jenisseist ja nüüd Kalevist on suudetud jagu saada.

Järgmisena kohtub Kalev/Cramo Ühisliigas Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga, mäng toimub pühapäeval Krasnodaris.

Enne mängu: Kalev/Cramol on suurem osa mängijaid rivis, Venemaale ei sõitnud värske täiendus Chavaugn Lewis ja perelisa ootav Martin Dorbek.

Euroliigas kaasa tegeva tegeva Himki seis on segasem. Eile teatas klubi, et Jevgeni Voronov, Jordan Mickey ja Janis Timma on andnud positiivse koroonaproovi. Nemad täna kindlasti ei mängi. Hooaja alguses pole Himki poolelt rivis olnud ka tagamehed Aleksei Šved, Stefan Jovic ja Errick McCollum. Trauma tõttu ei saa kaasa teha Greg Monroe.