Käimasolev VTB hooaeg kulgeb Kalev/Cramo meeskonnal üle kivide ja kändude. Uue aasta alguses jõuti vaevalt vigastustest paranemise üle rõõmustama hakata, kui meeskonda tabanud koroonalaine pani jälle tegevused pausile ja sundis kaks mängu edasi lükkama. Kuigi tänaseks on tiim isolatsioonist vabanenud, jäävad neljapäevasest mängust eemale COVID-19 viirusest tingitud põhjustel Marcus Keene, Janari Jõesaar, Janis Kaufmanis, Devin Thomas ja Kregor Hermet. Esimesed kolm on praeguseks tervenenud ning haiguse läbi põdenud ning Thomas ja Hermet viibivad veel karantiinis, seisis BC Kalev/Cramo kodulehel.

Meie seekordne vastane Saraatovi Avtodor on VTB liigas seni kogunud 5 võitu ja 5 kaotust ning turniiritabelis jagatakse sellega kuuendat kohta. Hooaega alustati kahe kaotusega, seejärel võideti viis mängu järjest ning viimased kolm mängu on jälle kaotatud – Unicsile, Zielona Gorale ja viimati kindlalt 71:97 Peterburi Zeniidile.

Kalev/Cramo on VTB liiga tabelis ühe võidu ja kuue kaotusega eelviimasel ehk 12. kohal. Ollakse ka kindlalt kõige vähem mänge pidanud meeskond, konkurendid on pidanud seni 9 kuni 13 kohtumist.