"Võiduga jään kindlasti rahule. Enne mängu oli meil samamoodi ootusärevus, kuna ei teadnud täpselt, mida vastaste treenerid vastu pakuvad. Olen rahul, et suutsime selle mänguga kohaneda. Ohumärgid olid, et kõik võib ka teisiti minna," rääkis Varrak korvpalli VTB Ühisliiga avamängu järel Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Hoidsime tagaliini teisel poolajal nelja mehe rotatsioonis - Veideman, Harper, Sokk ja Ljutõtš. Tahtsime, et nad hoiaksid mängu üleval ja nad said sellega väga edukalt hakkama. Kuid meeskonnana on meil väga pikk maa veel minna. Perm on meie kaalukategooria sats, aga suuremate klubide vastu ei saa loota, et ainult tagamängijad teravust loovad. Annan endale aru, et sellise mänguga me play-off'i ei jõua."

29 punkti visanud Demonte Harperi näol on Varrak Kalevisse leidnud mehe, kes teisel poolajal võistkonda surve alla jäämisest päästaks. "Viimasel 25 minutil me ei allunud enam survele ja olime igatepidi agressiivsed. Tema oli kindlasti üks võtmetegelasi Permi agressiivse kaitse murdmisel, aga ka Veideman, Timmu ja Ljutitš andsid suure panuse. Sellist punktisummat me Harperilt ootamegi. Kui eelmisel aastal jäime sellistes surumistes hätta, siis Harperi näol on meil mängijaga, kes oskab meid selles osas aidata."

Kalev/Cramo järgmine mäng on kolmapäeval kell 19 võõrsil Tartu Ülikooliga. Nii põhjalikku ettevalmistust kui Permi vastu Varraku tiim enam ei tee, kuid päris tühja lehega samuti Tartusse ei lähe. "Kindlasti vaatame teadud asju. Homme on pikk reisipäev, esmaspäeval vaatame oma asjad üle, teisipäeval natuke Tartu omi. Võib-olla ei tee nii põhjalikku ettevalmistust kui Permi vastu, aga kindlasti vaatame üle mõned nende euromängude hetked," lisas Varrak.