"Nüüd on juba väga raske. Oleme otsestele konkurentidele kõik võõrsil mängud kaotanud. Lootus on, et kodumängud võtame ära, aga meil on neid võite ikka hirmsalt vähe," nentis Varrak pärast 66:78 kaotust.

Kalev juhtis veel teise veerandaja teisel poolel 29:26, kuid siis alustas VEF 16:0 vahespurti ja läks vaheajale 11-punktilises eduseisus.

"See oli valus hetk. Võib öelda, et murranguline. Tegime lühikese aja jooksul neli pallikaoust, jätsime paar korda laua blokeerimata ja tuligi 16:0 spurt. Väga valus hetk. Meil on sel hooajal ennegi juhtunud, et mängime väga normaalselt, aga siis tuleb kahe kuni viieminutilisi mõõnasi sisse, millest VTB-s on väga raske toibuda."

"Nad surusid meid päris hästi ja tõmbasid korvi alla kokku. Saime visata küll, aga protsent oli vaid 30 ja natuke peale (täpsemalt 35 % - G.L.). Ühest küljest mängis rolli VEF-i hea kaitse, aga teisest küljest oleksime võinud ka ise mõne viske rohkem tabada," lisas Varrak.

Eelviimast ehk 12. kohta hoidval Kalevil on tabelis 2 võitu ja 9 kaotust, kaheksandat kohta hoidval Jenisseil kolm võitu rohkem. Mängida on veel kümme kohtumist, neist esimene 5. veebruaril võõrsil Astana vastu. Kasahstani klubi on tabelis kuues (5-5).