Seekord läks juba algus käest, Kalev jäi kuue minutiga taha 0:12. Avaveerand kaotati 10:18, poolaeg 32:52, kolmanda veerandi järel oli vahe juba 27 punkti ja asi oli tehtud.

„Kaks asja langes kokku: meie poolt tagasihoidlik esitus, nende poolt väga hea mäng. Alguses andsime neile kohe trumbid kätte, pärast oli raske takistada,” tõdes Kalevi juhendaja Alar Varrak. „Nad olid mänguks väga hästi valmis, nende treener tegi ka häid taktikalisi liigutusi ja mängijad suutsid need asjad hästi ära lahendada.”

Kalevi algkoosseisu (Branko Mirkovic, Martin Dorbek, Erik Keedus, Bojan Subotic, Cedric Simmons) arvele kogunes täna kõigest 19 punkti, pingilt alustanud mängijad viskasid 66. Resultatiivseim oli 29 punkti visanud Isaiah Briscoe, kes patustas samas ka kuue pallikaotusega. Kristjan Kangur kogus 10 punkti ja 5 lauapalli.

Varrak algkoosseisu mehi eraldi ei kritiseerinud: „See (algkoosseisu 19 punkti) ei olnud määrav. Jäime täna igatepidi alla, treener treenerile, mängijad mängijatele. Nemad olid kohtumiseks väga hästi valmis ja tegid ühe hooaja parima mängu, meie kahjuks ühe halvima.”

29 minutit platsil olnud uus mees Briscoe tabas lähedalt 16 viskest 9, mõlemad kaugvisked läksid mööda. Ta teenis 12 vabaviset ja viskas sisse 11. „Andsin talle loa või käsu – ei teagi, kuidas ütlema peaks – mäng enda peale võtta, aga ka see ei päästnud meid täna,” kommenteeris Varrak.

Kalevil on nüüd tabelis võit ja kuus kaotust, Nižni Novgorodil kaks võitu ja kolm kaotust.