"Valus kaotus kindlasti. Mäng oli juba selline, et viis punkti sinna, viis punkti teisele poole," rääkis Varrak. "Kui puhtalt statistikat vaadata, siis vahe oli kindlasti kolmesteprotsendis. Neil oli see vahepeal üldse 60, lõpuks 50 protsenti, samal ajal kui meil 25. Ülejäänud statistilised näitajad olid ju tegelikult võrdsed."

Tsmoki poolelt tegi eriti palju pahandust ameeriklane Dru Joyce, kes keskkooli ajal mängis ühes võistkonnas LeBron Jamesiga. Joyce'i arvele jäi 27 silma kõrval ka viis lauapalli ja kuus resultatiivset söötu ning seda kõike lausa 43 mänguminuti juures. "Eks ta ongi hea mees. Pöörasime talle küll tähelepanu, aga ta leidis ikkagi oma 30 punkti üles. Alguses sai ta kohe kolme kolmesega tunde kätte. Selles suhtes oli see meie enda pakk, et lasime tal kohe alguses hoo sisse saada," nentis Varrak.

Äsja vigastusest taastunud Gregor Arbet sai täna kirja 14 punkti, tabades kaheksast kaugviskest neli. Kui kaugel Arbet oma tippvormist veel on? "Kui kolmesteprotsenti vaadata, siis ta juba on vormis!" muigas Varrak. "Ta oli kindlasti positiivne üllatus. Algselt ei plaaninud ma talle üldse nii palju mänguaega anda, aga kaitses tegi ta oma asjad ära ja kolmesed ka kukkusid. Siis ma natuke kiusasin teda ja andsin rohkem mänguaega kui kavas oli."