Kaheksa esimest viset uhas Westbrook mööda, kuid teisel poolajal ja lisaajal kogus ta kokku 31 punkti. Lisaks läks mehele kirja veel 14 lauapalli ja 11 korvisöötu.

Saavutus tunduks magusam, kui ta oleks sisse pannud ka viske korvi alt 5,7 sekundit enne lisaaja lõppu ning sellega tabloole viigiseisu toonud. Selle asemel läks aga P.J. Tucker vabavisetele ning vormistas Sunsi neljapunktilise võidu.

Sunsi meestest jäi napilt kolmikduublist puudu Eric Bledsoel, kes panustas võitu 28 punkti, 13 lauapalli ja 9 korvisöötu. 29 punkti viskas Sunsil Markieff Morris.

Thunderil katkes sellega seitsmemänguline võiduseeria, Suns jääb pooleteist mängu kaugusele läänekonverentsi viimasest kaheksandakst play-off kohast, mida praegu hõivabki just nende viimane vastane.

Teises neljapäevases kohtumises tegi Cleveland Cavaliers tuule alla liiga liidrile Golden State Warriorsile ning hoidis ära viimaste 18. võidu 20 mängu jooksul. Cavaliersi võidunumbrid oli 110:99.

Seitsmenda järjestikuse koduvõidu kindlustas Clevelandile suuresti LeBron James, kes viskas 42 punkti ja korjas 11 lauapalli. Kyrie Irving lisas 24 silma, kuid vigastas vasakut õlga ning tänasele mängule Indianasse kaasa ei lennanud. Warriorsi parim oli 19 punktiga David Lee.