Teist õhtut järjest platsil olnud ning kahe põhimängija, D'Angelo Russelli ja Julius Randle'ita mänginud Lakers jäi suurde kaotusseisu juba avaveerandiga ning võttis lõpuks vastu koguni 43-punktilise kaotuse, olles sealjuures viimased kaks omavahelist kohtumist võitnud.

Warriorsi visatud 149 punkti on viimase viie hooaja kõige suurem skoor, mille üks võistkond NBA mängus ilma lisaajata on kokku saanud. Veel muljetavaldavam on aga tõsiasi, et Golden State'i 53 väljakult tabatud viskest koguni 47-le eelnes resultatiivne sööt - viimati andis üks tiim nii palju sööte lausa 25 aastat tagasi!

Hoolimata suurest punktisummast üksi Warriorsi mängija individuaalselt hiiglasliku skooritegemisega hakkama ei saanud - Stephen Curry oli 31 punktiga resultatiivseim, Kevin Durant lisas 28, Klay Thompson 26 ning Ian Clark 21 silma.

Warriors jätkab 13 võidu ja kahe kaotusega Läänekonverentsis teisel kohal, jäädes Los Angeles Clippersist maha vaid ühe võiduga. Kaheksa võitu ja kaheksa kaotust kogunud Lakers on kaheksandal real.