Kerr jäi Warriorsi laupäevaõhtusest võidumängust Portland Trail Blazersi vastu kõrvale probleemiga, mida meeskond nimetas ametlikult "haiguseks". Tema asemel juhendas meeskonda abitreener Mike Brown.

Kohaliku väljaande Mercury Newsi väitel on aga tegu millegi tõsisema kui pelgalt külmetusega - allikate sõnul oli Kerril koguni sedavõrd halb, et ta piinles hiiglaslikes valudes ning ei saanud isegi kõndida.

2015. aasta suvel koges Kerr midagi sarnast, kui operatsiooni ajal vigastati tema selgroogu ümbritsevat membraani, kust hakkas seljaajuvedelikku lekkima. Jalustniitvaid peavalusid kannatanud treener pidi seetõttu eelmise hooaja algusest vahele jätma mitu kuud ning naasis väljaku äärde alles 2016. aasta jaanuaris. Seekordne tervisehäda ei tundu aga olevat sama masti - mitte keegi ei oska öelda, millega on tegu.

Mercury Newsi väitel jääb Kerr seeria lõpuni kindlasti väljaku kõrvalt eemale - kõigi eelduste kohaselt võib 3:0 edu omav Warriors Portlandi piinad lõpetada juba neljandas mängus. Järgmises ringis läheb Golden State edasipääsu korral vastamisi kas LA Clippersi või Utah Jazziga.