Võib ainult oletada, kui paljud Clippersi fännid panid sel perioodil (ühel hetkel oli Clippers suisa 94:63 kaotusseisus!) teleka kinni ning jäid ülejäänud mängust ilma. Los Angelese praegune esindusmeeskond viskas kolmandal veerandil 44 ning viimasel veerandil 41 punkti, läks pärast mängu algust esimest korda juhtima alles 16,5 sekundit enne mängu lõppu ning röövis võidu, mis oli Warriorsil sisuliselt juba kirja pandud. Mängu viimase 19 minutiga viskas Clippers lausa pöörased 72 punkti.

31-punktiline tagasitulek tähistas ühtlasi uut NBA play-off'i rekordit: mitte kunagi varem ei olnud ükski meeskond suutnud nii suurt kaotusseisu võiduks mängida.

135:131 võiduga kulmineerunud tagasitulekus mängis kõige suuremat rolli Clippersi tagamees Lou Williams, kelle arvele jäi vahetusmehena lõpuks 36 punkti ja 11 korvisöötu. Alahinnata ei saa aga ka kaitsespetsi Patrick Beverley võitlust, korvialuse jõu Montrezl Harrelli domineerimist ning itaallase Danilo Gallinari viskeid. Harrell - samuti vahetusmees - kogus lõpuks 25 punkti ja 10 lauapalli (visked väljakult 9/9!), Gallinari lisas 24 silma.

Warriorsi eest kogus Stephen Curry 29 ja Kevin Durant 21 punkti, ent lisaks koduväljakueelise kaotamisele jäädi ilma ka tsentrist DeMarcus Cousinsist. Oma üheksandal NBA hooajal alles esimest korda play-off'i jõudnud Cousinsi teekond väljalangemismängudel võibki sedapuhku vaid kahe mänguga piirduda, sest kohtumise alguses vigastas ta reit ning esialgsete kartuste realiseerudes võib tegu olla reielihase rebendiga.

Nelja võiduni mängitav seeria jätkub nüüd kahe mänguga Los Angeleses, üldseisuks on 1:1.