Knicks juhtis sealjuures veel enne viimast veerandaega 10 punktiga, kuid Hornets tuli kiirelt mängu tagasi ja 28 sekundit enne kohtumise lõppu oli neil hea võimalus ka ette minna. Cody Zeller eksis siis aga kahel vabaviskel ja 93:93 viigiseis püsis.

Peagi sama mängumees oma vea aga parandas, kui Zeller palli vaid 0,6 sekundit enne lõpusireeni korvi saatis ja seega Hornetsi 95:93 ette viis. Sellega dramaatilised sündmusega ei lõppenud ja pärast time-outi sai küljeaudist palli mängu panna Knicks, kes mängis viskele 20-aastase lätlase Kristaps Porzingise. 2.21 pikk Läti vägilane keerulise kaugviske ka tabas ja tundus, et Knicks võtabki seeläbi dramaatilise võidu.

Porzingis oli juba koos tiimikaaslastega ka võidu üle rõõmustamas, kuid pärast mõningast mõtteaega leidsid kohtunikud ikkagi, et tsentri vise oli teele saadetud pärast lõpusireeni. Seega pidigi Knicks leppima valusa 93:95 kaotusega.

New Yorki tiimi parimana viskas 29 silma Carmelo Anthony, Porzingise näppude vahele jäi 10 punkti ja 15 lauapalli. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 24 punktiga Nicolas Batum.