Paraad oli jõudnud omadega Toronto kesklinna Nathan Phillips' väljakule, kui tulistamine aset leidis. Kohaliku politsei teatel sai vigastada neli inimest, vahejuhtumi käigus arreteeriti kolm kahtlusalust ning konfiskeeriti kaks tulirelva. Politsei lisas, et vigastused on tõsised, aga mitte eluohtlikud.

Erinevate meediaväljaannete andmetel võis Raptorsi ajaloolist triumfi Toronto tänavatel tähistada koguni miljon inimest. Videotest on näha, kuidas inimesed hakkasid laske kuuldes massiliselt väljakult põgenema. Pärast vahejuhtumi lõppu ning kahtlusaluste vahistamist jätkusid pidustused.

"Toronto, rohkem kui miljon inimest tuli tänavatele, et tähistada Raptorsi võitu. Inimesed igast vanusest, rassist ja usust - kogu Toronto," sõnas pärast paraadi Toronto linnavolinik Joe Cressy. "Nii kohutav ja hirmutav, kui tulistamine ka oli, ei tohiks me lasta sellel ilusat saavutust rikkuda."

Raptors võitis möödunud nädalal klubi ajaloo esimese NBA tiitli, kui finaalseerias alistati mängudega 4:2 Golden State Warriors.