Cavaliersil oli võimalus lõpusekundil kahepunktiline kaotus võiduks pöörata, kuid J. R. Smithi raske kaugvise ei tabanud.

Indiana parim oli horvaat Bojan Bogdanovic, kes tabas 9-st kaugviskest seitse ning tõi oma 30 punktist 19 teisel poolajal. LeBron James oli lähedal kolmikduublile, kogudes 28 punkti, 12 lauapalli ja 8 resultatiivset söötu.

James tunnistas avameelselt, et ootab meeskonnakaaslatelt suuremat panust, kuid polnud kaugeltki rahul ka enda mänguga. "Kaaslased peavad paremini mängima. Samuti mina - mul oli täna kuus pallikaotust, kolmas veerand oli jube, ma ei saanud viskelegi. Peame kõik märksa paremini mängima," sõnas James kriitiliselt.

James tõusis tänasega legendaarse Michael Jordani kõrvale, jõudes läbi aegade teise mängijana NBA play-offis 100 kaksikduublini.

Washington Wizards alistas koduväljakul Toronto Raptorsi 122:103 ja vähendas seeria kaotusseisu 1:2-le. John Wall viskas 28 punkti ja jagas 14 resultatiivset söötu. Eelmises kohtumises 37 punktini jõudnud DeMar DeRozan tabas seekord mängust kümme viset 23-st ja oli Toronto resultatiiseim 23 silmaga.

Milwaukee Bucks võitis kodus Boston Celticsit 116:92 ja vähendas samuti seeria kaotusseisu 1:2-le.