Valitsev meister alustas mängu 49-punktilise veerandajaga, mis tähistab NBA kõigi aegade rekordit. Varasem rekord kuulus 1984. aastast Los Angeles Lakersile, kes viskas kolmandal veerandil Boston Celticsile 47 punkti.

Poolajaks juhtis Cavaliers 86:68. Enne viimast veerandaega juhtis kodumeeskond 20 punktiga. Avaveerandil teenis Cavaliers 22 vabaviset, mida on rohkem, kui keegi teine selle play-off'i jooksul on ühe perioodiga saanud. Samuti anti kümme resultatiivset söötu, mis jällegi tähistab Cavaliersi klubi play-off'i rekordi kordamist.

Cavaliersi 86 punkti vaheajaks on uus NBA finaalseeria rekord. Vana püsis alates 1982. aastast, kui Philadelphia 76ers viskas ühe poolajaga 81 silma. Kokku viskasid meeskonnad avapoolajal 154 punkti - seegi on finaalseeriate uus rekord.

Clevelandil kogusid kahekohalise punktisumma neli meest - Kyrie Irving (40), LeBron James (31), Kevin Love (23) ja JR Smith. James lisas oma kontole 10 lauapalli ja 11 korvisöötu. Warriorsi edukamad olid Kevin Durant 36 ja Draymond Green 16 punktiga.

Seeria viies mäng peetakse esmaspäeval Warriorsi koduväljakul.