Mängu kangelaseks tõusis lõpusekundiviske tabanud Damian Lillard, kes kogu rünnaku enda peale võttis ning keskpositsioonilt otsustavale viskele läks. Järele jäänud ühe kümnendiksekundiga ei suutnud Detroit enam midagi teha.

Portlandi parimana viskas LaMarcus Aldridge 27 punkti. Seejuures oli Portland neljanda veerandajaga välja tulnud 13-punktilisest kaotusseisust. Lillard ise kogus 23 silma. Pistonsi tulemuslikum oli Josh Smith 31 punktiga.

"Tänane näitas meie meeskonna iseloomu kohta palju. Mängisime päev varem kell 8 õhtul, saabusime siia hilja, halb ilm, poisid olid väsinud, jalad olid rasked. Raske on teel olles võita pärast kõiki neid asju, aga me leidsime viisi, kuidas seda teha ning see räägib nii mõndagi," võttis Lillard mängu kokku.

Läänekonverentsi liidrile Portlandile oli see neljandaks järjestikuseks võiduks. Läänekonverentsis näitab hetkel parimat minekut kolmandal kohal asetsev Oklahoma City Thunder, kes on võitnud järjest kuus kohtumist, läinud öösel võideti Orlando Magicut 101:98.

Teised tulemused:

Sacramento Kings - Houston Rockets 106:91
Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 93:101
Denver Nuggets - New Orleans Pelicans 102:93
Phoenix Suns - Golden State Warriors 106:102

Vaata Damian Lillardi võiduviset!