Sixersi 112:108 võõrsilvõidu juures oli mängu võtmehetkeks kolmanda veerandaja keskel toimunud intsident, kus Joel Embiidi viga Jarrett Alleni vastu vallandas rüseluse, mille järel peamised süüdlased Jared Dudley ja Jimmy Butler eemaldati.

Lõpuks napi võidu kirja saanud Sixersi eest kogus Joel Embiid 31 punkti, 16 lauapalli, 7 korvisöötu ning koguni 6 blokki. Netsi resultatiivseim oli 25 punkti visanud Caris LeVert, kes oli selleks kohtumiseks algkoosseisu ennistatud.

Philadelphia juhib seeriat 3:1 ning neil on järgmises kohtumises võimalik kodupubliku ees edasipääs kindlustada.

2:2 viigis on aga seeria Denver Nuggetsi ja San Antonio Spursi vahel - seal sai läinud öösel võõrsil vajaliku võidu kirja Nuggets, kes oli Spursist üle 117:103. Denveri liider Nikola Jokic kogus 29 punkti, 12 lauapalli ja 8 korvisöötu, Jamal Murray lisas 24 punkti. 24 punkti sai kirja ka Spursi resultatiivseimaks tõusnud LaMarcus Aldridge.

Kindla edasipääsu poole liigub Milwaukee Bucks, kes alistas Detroit Pistonsi võõrsil 119:103 ning omab seerias 3:0 edu. Võitjate resultatiivseim oli 20 punkti visanud Khris Middleton, Bucksi liider Giannis Antetokounmpo piirdus sedapuhku 14 punkti ja 10 lauapalliga.