Paul valiti esimest korda ka kohtumise väärtuslikumaks mängumeheks. Tema arvele kogunes 20 punkti, 15 söötu ning 4 vaheltlõiget. Pauli pühapäevasest tiimikaaslasest Kevin Durantist sai kolmas mees, kes Tähtede mängul suutnud kolmel korral vähemalt 30 punkti visata. Seekord jäi tema arvele täpselt 30 punkti. Blake Griffin lisas 19, James Harden 15 punkti.

Idakonverentsi parim oli 26 punkti ja 12 lauapalliga Carmelo Anthony. Dwyane Wade lisas 21, LeBron James 19 (visked 18/7).

Tähtede mängu suurima "kõlaga" soorituseks oli aga vanameister Kobe Bryanti blokk viimasel veerandil James'ile. Sama juhtus ka viimasel minutil, kuid kohtunik vilistas Bryantile vea. Ning kuna Michael Jordan, kes pühapäeval 50. sünnipäeva tähistas, avaldas hiljuti arvamust, et tema valiks Bryanti üle Jamesi, lisab kommentaar kahe mehe võrdlusesse veelgi särtsu.

Kevin Duranti arvates oli Bryant'i blokk märkimisväärne. "Ma ei ole varem näinud, et liiga MVP kellegi käest sellisel keskpositsiooniviskel niimoodi koppa saaks."

Vaata kohtumise parimaid palasid:
Bryanti blokid Jamesile: