Golden State Warriorsi staar Curry võitis esimese vooru skooriga 27 (sealhulgas 10 tabamust järjest), Sacramento Kingsi tagamees Buddy Hield oli teine (26) ja Harris kolmas (25). Otsustavas voorus suutis Harris pisut juurde panna ning NBA kõigi aegade parimat kolmesemeest edestada. Curry jäi 24 silma peale, Buddy Hield (Sacramento Kings) sai kolmandana skooriks 25.

"Steph on kõigi aegade parim viskaja," tunnustas Harris 2015. aasta kolmepunktiviske võitjat. "Stendi pealt viskamine ei näita, et ma olen Curryst parem. Ma ei taha, et keegi sellise järelduse teeks. Minu jaoks on siin esimest korda osalemine ja võitmine lihtsalt sürreaalne! Mul oli suur au siin olla ja sellest nädalavahetusest osa saada. See on miski, mida jään pikaks ajaks meenutama."

Pealtpanekuvõistluse võitis Oklahoma City Thunderi kollanokk Hamidou Diallo, kelle sooritused hinnati paremaks Dennis Smith Jr. (NY Knicks) ees.
Oskusvõistluse parimaks tunnistati Jayson Tatum (Boston Celtics), kes alistas Mike Conley, Nikola Jokici ja Trae Youngi.