Kell 19 algama pidanud matši üritati veel tund aega päästa, kuid kell 20.03 võeti vastu otsus see määramata ajaks edasi lükata.

Süüdi oli teisipäeval samas hallis toimunud NHL-i matš, misjärel jää korvpalliväljaku alla alles jäeti. Wells Fargo Centeris on see tavaline protseduur, kuid kolmapäeval oli ilm erakordselt soe ja niiske ning see mõjutas ka mänguväljaku olukorda.

Sacramento keskmängija DeMarcus Cousins ütles, et pallurid olid libedat väljakut tähele pannud juba kolmapäeva hommikul visketrenni ajal. Mängueelseks soojenduseks oli seis hullemaks läinud.

"See oli päris halb. Ma pole midagi sellist varem näinud," ütles Cousins, kes ka ise mopi haaras ja väljakut kuivatada aitas.

"Kui sa oled oma rituaalid ära teinud ja öeldakse, et täna mängida ei saa, on see pettumust valmistav. Lõppude lõpuks olen ma siiski asjade sellise käiguga rahul, sest mängijate ohutus on kõige tähtsam. Arvan, et tehti õige otsus."

Fännid reageerisid teatele mängu edasi lükkamisest kõva vilekooriga. Sixersi juhid teatasid, et kolmapäevaste mängude piletid kehtivad ka kordusmängus. Lisaks saavad kõik eile kohale tulnud fännid ühe lisapileti ning parkimisele kulutatud raha tagasi.

Viimati lükati NBA-s mäng edasi 23. jaanuaril, kui lumetormi tõttu jäid ära Philadelphia - Bostoni ja Washington - Utah kohtumised.