Milwaukees toimunud seeria kahes esimeses mängus sai kumbki meeskond ühe võidu. Kolmandas kohtumises püsis seis äärmiselt tasavägine kuni peaaegu kolmanda veerandaja lõpuni, kuid siis lükkas Bucks sisse käigu, millele kodumeeskonnal vastust polnud.

81:82 kaotusseisust tegi Milwaukee kiirelt 12:0 vahespurdi, minnes juhtima 93:82. Viimase veerandi eel oli vahe kaheksa silma. Võõrustajad viimasel neljandikul lähemale ei pääsenud. Vastupidi, 11:3 spurdiga veerandit alustanud Bucks suurendas edu vahepeal lausa 17-punktiliseks. Boston pingutas lõpuminutitel kõvasti, kuid seitsmepunktilisest kaotusest siiski pääsu polnud.

Bucksi parim oli 32 punkti, 13 lauapalli ja 8 korvisööduga Giannis Antetokounmpo, kes tabas väljakult viskeid 13-st 8. George Hill lisas pingilt 21 punkti, Khris Middleton panustas võitu 20 silma. Kyrie Irving oli Celticsi edukaim 29 punktiga, Jayson Tatum kogus 20 punkti ja 11 lauapalli ning Jaylen Brown 18 punkti. Kogu Bostoni algviisik sai kirja vähemalt 16 punkti, pingilt aga tuli abi täpselt sama numbri jagu. Seevastu Milwaukee pink viskas kokku 42 silma.

Selle seeria neljas kohtumine toimub Bostonis esmaspäeva õhtul. Viies mäng peetakse jälle Milwaukees.

1:1 on seis ka läänekonverentsi poolfinaalseerias Portland Trail Blazersi ja Denver Nuggetsi vahel. Viis minutit enne kolmanda mängu lõppu oli Portlandis seis 93:93.