Thunder hoidis mängu enda kontrolli all esimesed kolm veerandaega, kuid lasi üheksakordse Euroliiga võitjal kodupubliku ees mängu tagasi tulla. Lisaajale viis mängu Sergio Llulli lõpusekundi kolmene. Jaycee Carroll hiilgas võitjate parimana 24 punktiga, kaks silma vähem sai kirja Llull, kes tabas Reali 20-st kaugviskest viis.

Üleplatsimehena viskas debüütmängus Orlandost Oklahoma Citysse vahetatud 24-aastane Victor Oladipo, Enes Kanter kogus 19 punkti ja 10 lauapalli, Russell Westbrook 18 punkti.

Sergio Llull buries the trey to send us to OT in Madrid! #NBAGlobalGames #NBAMadrid https://t.co/U3Wgp9rMZq— NBA (@NBA) October 3, 2016

"NBA tiimi vastu mängimine motiveerib igaüht. Andsime esimese poolaja ära, sest austasime vastast ilmselt liiga palju. Leidsime end teisel poolajal, lõbutsesime väljakul ning pakkusime ka fännidele vaatemängu, mis on kõige tähtsam. Mis lõpukella visetesse puutub, siis ma üritan alati selle vastutuse enda peale võtta ja meeskonda aidata. Mul oli õnne, et need veerandaegade lõppudel sisse läksid," ütles Llull, kes tabas lõpusignaaliga visked ka teise ja kolmanda veerandaja lõpus.

Thunderi jaoks oli tegemist esimese mänguga pärast kaheksa aastat klubis veetnud Kevin Duranti lahkumist Golden State Warriorsi. Thunderi särgi vahetas Orlando vastu ka Serge Ibaka, mis tähendab, et uute nägudega meeskonda jäi üksinda veteranidest vedama Westbrook. Ibaka asemele saadi vahetustehinguna Oladipo, Ersan Iljasova ja Domantas Sabonis.

Thunderi Euroopa turnee järgmine mäng on kolmapäeval FC Barcelona Lassa vastu.