Esimest poolaega domineeris rohkem Celtics, võites avapoolaja 57:47. Kolmanda veerandajaga tuli Raptors mängu tagasi ning viimasele vaatusele mindi vastu kõigest neljapunktilises kaotusseisus. Neljandal veerandil käis punkt-punkti heitlus lõpuni välja.

Celtics pääses juhtima 0,5 sekundit enne normaalaja lõppu, kui palli pani pealt Daniel Theis. Sellega polnud aga matši saatus veel otsustatud. Raptors suutis järelejäänud aja suurepäraselt ära kasutada, kui Kyle Lowry leidis sööduga üles täiesti vabaks jäetud OG Anunoby, kes otsustaval kolmesel ei eksinud ning Kanada klubile 104:103 võidu tõi.

Võitjate suurimad punktitoojad olid Lowry (31) ja Fred VanVleet (25). Anunoby arvele jäi 12 punkti ja 10 lauapalli. Kemba Walker vastas Bostoni poolelt 29 silmaga.

Läänekonverentsis algas poolfinaalseeria Los Angeles Clippersi ja Denver Nuggetsi vahel. Avamäng kuulus kindlalt Clippersile, kui Nuggetsi üle võeti võit numbritega 120:97. Avaveerand lõppes küll viigiliselt 31:31, kuid teisel veerandil läks Clippers juba oma teed.

Kawhi Leonard tõi üleplatsimehena 29 punkti, Paul George lisas 19 ja Marcus Morris 18 silma. Nuggetsi parimana viskas Nikola Jokic 15 punkti.