Portlandi kangelaseks oli taas Damian Lillard, kes viskas 48 punkti. Suurepärast viskekindlust näidanud Trail Blazersi korvikütt tabas seitsmest kaugviskest kuus.

Anthony Davis panustas Lakersi poolel 37 punkti, 15 lauapalli, 6 resultatiivset söötu ja viis kulpi. LeBron James tõi 22 punkti, 10 korvisöötu ja kaheksa lauda.

Kohtumise alguses mälestati 20 aastat Lakersis mänginud Bryantit, kes hukkus pühapäeval helikopteriõnnetuses. Staples Centeris esinesid mängu eel Usher, Boyz II Men ja Ben Hong. Emotsionaalse sõnavõtuga astus üles LeBron James.

"Ma tean, et mingil hetkel toimub Kobe pidulik mälestamine, kuid täna õhtul vaatan ma sellele kui tähistamisele. Me tähistame siia profiliigasse 18-aastase poisina tulnud, 38-aastaselt karjääri lõpetanud ja viimase kolme aasta jooksul suurepäraseks isaks saanud inimese elu," sõnas James.

"Me tähistame 20 aastat verd, higi, pisaraid ning tema tohutut otsusekindlust saada nii suureks mängijaks kui võimalik," rääkis James viiel korral NBA meistriks tulnud Bryanti kohta. "Kui ma vaatan siin areenil ringi, siis ma näen, et me kõik leiname, me oleme kõik löödud, meie süda on murtud."