Ainsa löögi moodi asja sooritas kolmandal veerandaajal toimunud kähmluses Towns, aga Embiid toppis kas tahtlikult või tahtmatult vastasele käe silma.


213 cm pikkused pallurid eemaldati ja on võimalik, et NBA peakontor annab neile ka mõne kohtumise pikkuse mängukeelu. Olukorda sekkus jõuliselt ka Philadelphia 76ersi mängujuht Ben Simmons, kes haaras põrandal olles Townsi kaelast.

Embiidi ja Townsi seisu ei teinud paremaks ka mängujärgsed tunnid. Mõlemad haarasid telefoni ja hakkasid sotsiaalmeedias kraaklema.

"Kasvasin üle lõvide keskel ja täna hakkas kass mind küünistama," viitas Embiid oma Instagrami postituses Townsi hüüdnimele (KAT ~ cat). Kameruni päritolu Embiid lisas, et ta pole kindlasti l**s.

Towns vastas sellele pildiga, kus Embiid nutab pärast play-off'ist väljalangemist ja nimetas Embiidi käitumist l**sijutuks.

Seejärel vastas Embiid juba pikema tiraadiga.

"Kujutage ette, ta räägib pärast 20-punktilist kaotust (Timberwolves kaotas 95:117 - toim). Pane tõesti pilt, kus ma nutan seetõttu, et hoolin kaotusest PLAY-OFF'I teises ringis. Oota, sind pole seal kunagi olnudki. Sa ei tea, mida play-off tähendab. Sa oled terve elu t**s olnud. Seega käituti sinuga nagu l**s. Sa tead küll, kes seda tegi. Ära saa valesti aru, SA OLED MINU OMA."

Tõe huvides tegi Embiid faktivea, sest Towns pääses Timberwolvesiga siiski 2018. aastal play-off'i.