LeBron James tegi Celticsi vastu karjääri seitsmenda 40 punkti mängu, kogudes 44 silma. Ühtlasi oli see tema 22. play-off mäng, kus ta on Bostonit rohkem kui 30 punktiga "kollitanud".

Tristan Thompson toetas Jamesi 13 punkti ja 12 lauapalliga, Kyle Korver 14 ja George Hill 13 punktiga.

Kuigi Celtics oli terve mängu tagaajaja rollis, lasid nad raisku mitmeid häid võimalusi kaotusseisu vähendada. Eksiti lihtsatel lähivisetel ning isegi mitmel pealtpanekul. Neljandal veerandajal saadi korduvalt vabalt kaugviskele, kuid visati siis üheksa kolmest järjest mööda. Cleveland andis neile tagasitulekuvõimalusi kandikul kätte, tehes 18 pallikaotust, millest 7 läks Jamesi arvele.

Kõik Celticsi algviisiku mängijad kogusid kahekohalise punktisumma. Parim oli Jaylen Brown 25 punktiga. Kolmandat mängu järjest ei saanud Boston rünnakut korralikult käima, näidates vaid 41-protsendilist visketabavust. Clevelandi vastav näitaja oli napilt üle keskmise, täpsemalt 50,6 %.

Täna peavad oma neljanda mängu läänekonverentsi finaalis Golden State Warriors ja Houston Rockets (Warriors juhib 2:1). Idakonverentsi finaal naaseb Bostonisse kolmapäeval.